Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ!

Η περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας Atlético de Madrid σε συνεργασία με την BCN PRO SOCCER και τον Άρη Βούλας διοργανώνει ποδοσφαιρικό camp για αγόρια και κορίτσια 6-17 ετών για πρώτη φορά στην Αθήνα και σεμινάριο για προπονητές στις 20 με 24 Ιουνίου 2022.

Έχετε μια μοναδική ευκαιρία, για να πάρετε μέρος στο ποδοσφαιρικό camp που θα γίνει στο γήπεδο του Άρη Βούλας και να μάθετε τα μυστικά του Ισπανικού ποδοσφαίρου απο "πρώτο χέρι". Ισπανοί προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της Atlético de Madrid με δίπλωμα UEFA pro, θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν προπονήσεις και να σας διδάξουν τις τεχνικές μιας απο τις πιο επιτυχημένες Ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο. Ακόμα θα σας διδάξουν τη φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις αξίες της Atlético de Madrid.

Η Atlético de Madrid είναι ένας θρυλικός Ισπανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με ιστορία 120 χρόνων και η περσινή πρωταθλήτρια της La Liga.
Θρύλοι του ποδοσφαίρου όπως οι Sergio Agüero, Falcao, Fernando Torres, Antoine Griezmann, Luis Suarez αποτελούν μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μακρά ιστορία στην προώθηση της ανάπτυξης νεαρών ποδοσφαιριστών. Η προσωπική ανάπτυξη των παικτών είναι εξίσου σημαντική με την αθλητική τους ανάπτυξη. Γι’ αυτό προσπαθούν να προωθήσουν ιδανικά, όπως η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα και η ισότητα μέσω της αθλητικής πρακτικής και της ανάπτυξης κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν από τους προπονητές της Atlético de Madrid και θα ταξιδέψουν για να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της Atlético.

Για τους προπονητές θα υπάρχει πιστοποίηση παρακολούθησης του σεμιναρίου απο την Atlético de Madrid και BCN pro soccer.

Δευτέρα 20/6 έως και Παρασκευή 24/6 και ώρες 9-12μμ και 6-9μμ

Για εγγραφή μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα https://en.atleticodemadrid.com/atm/athens

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Μπογατσιώτη Δημήτρη στο κινητό +306944443351 και στο Email: d.bogatsiotis@gmail.com

Προσοχή οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πρέπει η εγγραφή να γίνει άμεσα.

Πάνω