Πρωταθλητές εναντίον Κυπελλούχων και βραβεύσεις

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τετάρτη 4 Μαϊου τον φιλικό αγώνα μεταξύ του Κυπελλούχου Ε.Π.Σ.ΑΝατολικής Αττικής Άρη Βούλας και της πρωταθλήτριας Ελλάδος ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 3-4 και χειροκρότησε και τις δύο ομάδες ειδικά στο ημίχρονο, όπου έγιναν οι βραβεύσεις για τις επιτυχίες τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένης βράβευσε την πρωταθλήτρια ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Δήμαρχος 3Β κ. Κωνσταντέλλος την ομάδα του Άρη Βούλας για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ 2022 και ο Παναθηναϊκός με τον τεχνικό διευθυντή και προπονητή της Κ1 9 Βαγγέλη Σάμιο έδωσε στον Άρη Βούλας ένα αναμνηστικό για τον σημερινό αγώνα, με φωτογραφίες απο την κατάκτηση του κυπέλλου και αφιέρωση “χρόνια πολλά” για τα 70 χρόνια που κλείνει φέτος ο Σύλλογος μας.

Το φιλμ του αγώνα:
Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο ΠΑΟ με τον γνωστό «δράστη» τον Αιγύπτιο Αμπντελραχμάν Μπιλάλ και στο 32´ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ερβιν Τόρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας αλλαγές και οι δυο ομάδες, ο Άρης μείωσε σε 1-2 με τον Diego Romano και ισοφάρισε αργότερα με τον Ηλιάδη σε 2-2. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και ο Μπρης έκανε την ανατροπή γράφοντας το 3-2.
Αλλά η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και ισοφάρισε σε 3-3 με κεφαλιά του Νταμπίζα. Ενώ λίγο πριν λήξει ο αγώνας ο Παναθηναϊκός έκανε ξανά ανατροπή και έγραψε το τελικό σκορ 3-4 με τον Πιτσιώτη.

Για την ιστορία οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τους:
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Προβίδας, Γκούρας, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Αφράτης, Ατματσίδης (Μπρης), Μιραφιόρι, Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Romano, Κριλής.
Κ19 ΠΑΟ (Σάμιος) Λίλο, Ζαφείρης, Κολόμπο, Κερνέσης, Πιτσιώτης, Φρόκου, Λιατίφης, Καλοσκάμης, Τόρα, Μπιλάλ, Βολάκης.

Πάνω