ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...

Μεγάλη εμφάνιση και σήμερα απο τον Άρη Βούλας, όπου όσοι φίλαθλοι ήρθαν, απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο θέαμα ειδικά στο Α΄ημίχρονο, όπου το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γίνει και 4-0 αν έμπαιναν οι 3 τουλάχιστον ευκαιρίες τετ α τετ που είχε μετά το 2-0.
Η Τριγλία αιφνιδίασε μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και μάλιστα είχε δοκάρι στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκεί ο Άρης αφυπνίστηκε και με καταπληκτικό ποδόσφαιρο προηγήθηκε 1-0 με κεφαλιά του Γεωργάκα, ύστερα απο κόρνερ του Χατζή. Δεν άργησε το 2-0, όπου ο Γκούρας έδωσε υπέροχη ασίστ στον Ρομάνο, βγάζοντάς τον μόνο του με τον τερματοφύλακα. Ο Ντιέγκο τον πέρασε με περίτεχνη τρίπλα, κάνοντας το 2-0 πριν κλείσει το ημίωρο. Μετά ο Άρης έχασε 3 κλασσικά τετ α τετ, με αποτέλεσμα οι ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με το σκορ 2-0.
Στο Β΄ημίχρονο η Τριγλία ξεκίνησε πάλι δυνατά, ενώ η Βούλα έχοντας το 2-0 δεν πίεζε αρκετά. Στο 58΄ όμως, ο συχνός εκτελεστής για φέτος Κριλής έκανε το 3-0 ύστερα απο ασιστ του Γεωργάκα και εκεί κόπηκαν όποιες ελπίδες θα μπορούσε να είχε η Τριγλία για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Με αυτό το σκορ ο προπονητής μας Τασιόπουλος έκανε 4 αλλαγές, βάζοντας παιδιά απο την Ακαδημία (Αλεξόπουλος, Σταγάκης, Γιώτης, Χρηστίδης) ενώ ταυτόχρονα έδωσε στην Τριγλία την ευκαιρία να μειώσει στο 90΄ σε 3-1. Βέβαια να μην ξεχάσουμε και δύο καταπληκτικές αποκρούσεις του Προβίδα που κράτησε ανέπαφη την εστία για 90΄.
Η είσοδος των ομάδων έγινε κρατώντας απο τα χέρια τους οι παίκτες παιδιά απο την Ακαδημία μας, τα Αρειανάκια, συνθέτοντας μια πολύ ωραία εικόνα.
Να υπενθυμίσουμε ότι με αυτή την νίκη, που είναι η πρώτη φορά όπου νικάει ο Άρης Βούλας την Τριγλία Ραφήνας, φτάσαμε τους 45 βαθμούς, 13 αγώνες αήττητοι και καθαρά στην 2η θέση.
Επόμενος αγώνας πάλι εντός έδρας με την Άνοιξη την επόμενη Κυριακή.

Πάνω