Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

Ο Άρης Βούλας προσφέρει 100 εισιτήρια, για τους πρώτους 50 αθλητές της Ακαδημίας και μέλη του Άρη Βούλας μαζί με έναν συνοδό, που θα κοινοποιήσουν το άρθρο αυτό στην σελίδα τους και θα φέρουν έστω και έναν φίλο τους να κάνει like στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο facebook
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!! 50 εισιτήρια για τους ίδιους και άλλα 50 για τους συνοδούς τους, στην μεγαλύτερη και μοναδική συναυλία απο τον ΟΠΑΠ, που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στον Ιππόδρομο, Μαρκόπουλο Αττικής.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα σε παλιές και νέες επιτυχίες με κέφι, ρυθμό και πολύ χορό. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να παρακολουθήσουμε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες, που συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να παρακολουθήσουμε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες, που συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

Αν θέλετε παραπάνω εισιτήρια, αυτά κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται από εδώ
Η πρόσβαση στον ιππόδρομο Αθηνών είναι εύκολη, καθώς το Markopoulo Park απέχει μόλις 24 χλμ και η διάρκεια είναι 30 λεπτά από την Βούλα ενώ διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.
Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης εδώ.

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση όλων όσοι θα επιθυμούν να παρακολουθήσουν το all stars concert, την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί». Θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30. Για να κλείσετε θέση στα δωρεάν λεωφορεία, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στο διαδίκτυο.

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Πάνω