Α φάση - Κύπελλο Ελλάδας 2023

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ άλλη μια ιστορική στιγμή για τον Άρη Βούλας. Για πρώτη φορά, στα 70 χρόνια ιστορίας του, συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας. Η διοργάνωση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 1931 και φέτος είναι η 81η. Η κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ μας έβγαλε αντιμέτωπους με την ομάδα Γ΄Εθνικής της ΑΕ Μυκόνου ακυρώθηκε.

Θα ξαναγίνει λοιπόν η κλήρωση για το κύπελλο ΕΛΛΑΔΑΣ του δικού μας γκρουπ απο την ΕΠΟ την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, για να μάθουμε τον νέο αντίπαλο και αν θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας.
Οι πιθανοί μας αντίπαλοι θα είναι οι: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Γ.Σ., ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο., Α.Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ, Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ, ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ Γ.Π.Σ., ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Π.Σ., ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Α.Π.Σ., ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΙΩΝ Α.Ο., Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α’ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.
Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους.
Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.
Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.

Πάνω