SUMMER CAMP 2022 "ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ"

Καλοκαίρι 2022... και οι διακοπές αρχίζουν για τους μικρούς μας φίλους μόλις κλείσουν τα σχολεία, με την συμμετοχή τους στο SUMMER CAMP του Γ.Σ. Άρης Βούλας. Ένα ψυχαγωγικό και παράλληλα επιμορφωτικό πρόγραμμα, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν, τις ημέρες που τα σχολεία είναι κλειστά, παίζοντας και διασκεδάζοντας σ’ ένα εναλλακτικό περιβάλλον με ποικίλες δραστηριότητες, χωρίς να είναι το ποδόσφαιρο το κύριο άθλημα. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού του προγράμματος και ο τρόπος που υλοποιείται από τους ειδικούς προπονητές, αποβάλλει το χαρακτήρα του σχολείου από τη σκέψη των παιδιών, δίνοντας τους την αίσθηση διακοπών.
Μετά απο δύο δύσκολες και ιδιαίτερες, λόγω της πανδημίας, σχολικές χρονιές, όλα τα παιδιά αναζητούν μια όαση χαράς και ταυτόχρονη διέξοδο για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους. Τι γίνεται όμως, όταν οι γονείς δουλεύουν;

Γι αυτό υπάρχει ο Γ.Σ. Άρης Βούλας, ώστε να συνεχίζει τις “ασφαλείς” του δράσεις, που ωφελούν τα παιδιά κυρίως με την σύσφιξη σχέσεων. Φέτος για πρώτη φορά μετά την πανδημία θα γίνουν επισκέψεις και στη θάλασσα. Σχετικά με την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους αθλητικούς χώρους. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα, που χρειάζονται για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των παιδιών.
Οι γονείς να είναι σίγουροι ότι αφήνουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Σ’ όλα τα αθλήματα θα υπάρχουν προπονητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής με την ανάλογη ειδικότητα. Στη θάλασσα θα υπάρχει ένας ναυαγοσώστης, ενώ το μάθημα θα γίνεται απο πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση. Επίσης θα υπάρχει διατροφολόγος, που θα επιλέξει το καθημερινό μενού, για όσα παιδιά θα κάθονται μέχρι αργά το μεσημέρι.

Φέτος θα υπάρχουν πέντε (5) περίοδοι, απο μια βδομάδα η κάθε μια, μεταξύ 20 Ιουνίου και 22 Ιουλίου 2022. Μπορούν να πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 μέχρι 13 ετών.
Συγκεκριμένα:
1η περίοδος αρχίζει Δευτέρα 20/6 έως και Παρασκευή 24/6/22.
2η περίοδος απο Δευτέρα 27/6 έως και Παρασκευή 01/7/22.
3η περίοδος απο Δευτέρα 04/7 έως και Παρασκευή 08/7/22
4η περίοδος απο Δευτέρα 11/7 έως και Παρασκευή 15/7/22 και η
5η και τελευταία περίοδος απο Δευτέρα 18/7 έως και Παρασκευή 22/7/22.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο με όλες τις πληροφορίες εδώ .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κατά την εγγραφή, τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου.
Με την αίτηση συμμετοχής καταβάλλεται προκαταβολή το 50%.
Η εξόφληση γίνεται το αργότερο την ημέρα έναρξης της περιόδου συμμετοχής.
Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Σε περίπτωση μη συμμετοχής η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Οι ημέρες που χάνονται δεν αναπληρώνονται & δεν επιστρέφονται χρήματα.
Μόνο σε περίπτωση ασθενείας για περισσότερο από 3 ημέρες, αναπληρώνονται οι ημέρες σε άλλη περίοδο – εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Για την παραλαβή του/των παιδιού/ών είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, εκτός και αν είναι οι ίδιοι οι γονείς.
Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αποβολής του/των παιδιών λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.
Κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για την τσάντα και τα ατομικά του είδη. Σε όλα θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του.
Για τις δραστηριότητες που εξαρτώνται από αστάθμητους παράγοντες, διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς προειδοποίηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στη γραμματεία του συλλόγου 210 8991154 τα απογεύματα 6-9μμ, καθώς και στο κινητό 699-6165835 (πρωί-απόγευμα).

Πάνω