Βραβεύσεις στους μικρούς μας αθλητές - μαθητές απο τον ΟΑΠΠΑ

Το 7ο σχολικό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης οργανώθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Έλαβαν μέρος 70 μαθητές από τα σχολεία του Δήμου μας και αγωνίστηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, το πινγκ πονγκ.

Σήμερα δόθηκαν σε μια σεμνή τελετή στην αίθουσα του Γ.Σ Άρης Βούλας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα κύπελλα και τα βραβεία στους μικρούς μας αθλητές και μαθητές. Επίσης βραβεύτηκαν οι δύο σύλλογοι ΓΣ Αρης Βούλας (την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Κιμούλης) και Άρης 2006 απο τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Τα μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος ΔΣ Διονύσης Γεωργουλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαίρη Κανέλλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Παιδικής Αγωγής Βίκυ Σφήκα, ο τ. Πρόεδρος ΔΣ Νίκος Ψαλίδας, ο Τοπικός Σύμβουλος Βούλας Στέλιος Κλήμης απέμειναν τα μετάλλια:

Δημοτικό - κορίτσια:
Α-Β 1η Ζαμαρια Μαρία
Γ-Δ 1η Σταικοπούλου Κατερίνα
Ε-ΣΤ 1η Βέγγου 2η Παπαφιλίππου 3η Βαζαίου

Γυμνάσιο - Κορίτσια: 1η Μπουρδάκη 2η Σολδάτου 3ες Δριβάλου-Βαζαίου

Δημοτικό - αγόρια:
Α-Β 1ος Ξενοκώστας Νίκος - 2ος Κολοκυθάς - 3οι Μπαλαμούτσος Α και Μπαλαμούτσος Ρ
Γ-Δ 1ος Ξενοκώστας Τ. - 2ος Ζάχος - 3οι Χατζημπέης-Χανιωτάκης
Ε-ΣΤ 1ος Καίσσαρης 2ος Ξενοκωστας - 3οι Κακαλάμης-Χατζηνικόλας

Γυμνάσιο - Αγόρια: 1ος Χαριτωνίδης 2ος Βουργουτζής 3οι Κοσσίδας-Κοτσομύτης

Επίσης παραβρέθηκαν η τοπική Σύμβουλος Βούλας Ζωή Χριστοδούλου-Χατζηστεφάνου, τα δύο μέλη του ΟΑΠΠΑ, η ψυχή του οργανωτικού στον Αθλητισμό, Μανώλης Βαρδαβάς και Θοδωρής Παπαργυρίου και η προϊσταμένη Αθλητισμού Κατερίνα Δημητροπούλου.

Πάνω