ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Κ6 - Κ8 & Κ10

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΣ της 25/5/2020 που αφορά την επανέναρξη της Ακαδημίας στα τμήματα Κ12 έως Κ18, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 3/6/2020 γίνεται και η επανέναρξη των τμημάτων:
Κ - 10
Κ - 8
Κ - 6
τις ώρες προπονήσεων που διεξάγονταν στο γήπεδο 11 Χ 11.

Για τους αθλητές κάτω των 13 ετών, οι οποίοι δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης.
Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή απο τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή, στον κατάλογο Εισερχομένων - Εξερχομένων που υπάρχει στην είσοδο του γηπέδου για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση. Σε περίπτωση όμως, που ο αθλητής έχει νοσήσει απο τη λοίμωξη covid-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να εξετάζεται απο καρδιολόγο, καθώς ο ιός μπορεί να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.

Ανάλογα με την προσέλευση των τμημάτων την ερχόμενη εβδομάδα θα καταρτιστεί και το τελικό πρόγραμμα του μήνα, που θα βασίζεται στο ετήσιο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στην τήρηση κανόνων ασφαλείας τηρώντας το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α., λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας των αθλητών.

Καλούνται οι αθλητές - γονείς των παραπάνω τμημάτων που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία της ομάδας στο 210-8991154 ή στους προπονητές τους.

Πάνω